Támogatás

Magánszemélyként
Egyéni adományaikkal támogatóink jelentősen hozzájárulnak a kitűzött célok eléréséhez. Adományozóinkkal szeretnénk aktív, valódi  kapcsolatot fenntartani,  rendszeresen hírt adni az elért eredményekről, a gyerekek ügyének alakulásáról. Adományozóinkat örömmel meglepjük egy példánnyal A SZERETET iránytűje című könyvünkből is, melyben eddigi munkánk eredményeit, tapasztalatait és szándékainkat foglaltuk össze.

Carpe diem Rekreációs és Általános Képzési Alapítvány
Bankszámla szám: OTP 11736037-20593104-00000000

Adó 1% felajánlásával
Az szja 1% felajánlása több, mint adományozás. Azon túl, hogy anyagi segítséget nyújt a munkánkhoz, kifejezi az ügyünk társadalmi fontosságát és támogatottságát is, ezért különösen nagy jelentősége van számunkra. 1% felajánlásához szükséges adatok:

Carpe diem Rekreációs és Általános Képzési Alapítvány
Adószám: 18492501-1-07

Cégként, gazdasági társaságként:

Adománnyal, tartós adományozási megállapodással, vagy szponzori szerződéssel. Közhasznú alapítványként minden céges adományról adóigazolást állíthatunk ki, mellyel a vállalkozás jelentős adókedvezményre tehet szert: az adományozás társasági adócsökkentő tétel. A közhasznú szervezeteknek juttatott adomány után 20 százalékos, tartós adományozás esetén további 20 százalékos, tehát összesen 40 százalékos adóalap-csökkentő tételt vehető figyelembe. Az adóigazolás kiállításához szükséges adatok egyeztetéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mire kérjük a támogatását?

A támogatást céljaink megvalósítására kérjük:

  • kiadjuk A SZERETET Iránytűje – SZÜLŐKNEK c. könyvet,
  • előadásokat, műhelymunkákat tartunk az érdeklődőknek,
  • kapcsolati hálót építünk a program terjesztésére, további új helyszíneken való bevezetésére,
  • kidolgozzuk és akkreditáltatjuk a tapasztalatainkra épülő pedagógus-továbbképzést és
  • dolgozunk a pedagógushallgatókkal is, hogy ők már felkészülten érkezzenek meg az iskolákba.

Hiszünk abban, hogy közösen meg tudjuk változtatni azokat a struktúrákat, melyek ma még nem szolgálják a gyerekek és ezen keresztül a családok egészségét, boldogságát, jólétét. Hiszünk abban, hogy lépésről lépésre lebonthatjuk mindazt, ami nem szolgál bennünket és felépíthetünk egy emberi, szereteten és törődésen alapuló iskolai (és társadalmi) működést.

Köszönjük, ha ebben támogatókra lelünk!