Támogatás

Magánszemélyként
Egyéni adományával Ön jelentősen hozzájárul a kitűzött célok eléréséhez. Adományozóinkkal aktív kapcsolatot tartunk, tájékoztatjuk Önöket az elért eredményekről, megvalósult projektekről. Adományát banki átutalással a következő bankszámlaszámon várjuk:

Carpe diem Rekreációs és Általános Képzési Alapítvány
Bankszámla szám: OTP 11736037-20593104-00000000

Adójának 1% felajánlásával
Az szja 1% felajánlása több, mint adományozás. Azon túl, hogy anyagi segítséget nyújt a munkánkhoz, kifejezi ügyünk társadalmi fontosságát és támogatottságát is, ezért különösen nagy jelentősége van számunkra. 1% felajánlását a következő adatok használatával teheti meg:

Carpe diem Rekreációs és Általános Képzési Alapítvány
Adószám: 18492501-1-07

Cégként, gazdasági társaságként:

Adománnyal, tartós adományozási megállapodással, vagy szponzori szerződéssel. Közhasznú alapítványként minden céges adományról adóigazolást állíthatunk ki, mellyel Ön jelentős adókedvezményre tehet szert: az adományozás társasági adócsökkentő tétel. A közhasznú szervezeteknek juttatott adomány után 20 százalékos, tartós adományozás esetén további 20 százalékos, tehát összesen 40 százalékos adóalap-csökkentő tételt vehet figyelembe a vállalkozás.

Az adóigazolás kiállításához szükséges adatok egyeztetéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: Glashütter Melinda kuratóriumi elnök 06-70-365-7539

Mire kérjük a támogatását?

A támogatást céljaink megvalósítására kérjük:

  • elkészítjük tapasztalataink publikálható formáit,
  • előadásokat, műhelymunkákat tartunk az érdeklődőknek,
  • kapcsolati hálót építünk a program terjesztésére, új helyszíneken való bevezetésére és
  • dolgozunk a pedagógushallgatókkal, hogy ők már felkészülten érkezzenek meg az iskolákba.

Nem csupán adományozókat, valódi partnereket keresünk: személyes kapcsolatra hívjuk Önt. Legyen aktív részese egy alapvető társadalmi változásnak, melyet itt helyben és az ország számos más pontján segítünk! Ha egyet ért céljainkkal és szívesen lenne partnerünk, kérem, jelezze felénk szándékát.

Köszönjük megtisztelő támogatását!