A SZERETET iránytűje

Augusztus végén megjelent nagyon várt könyvünk az Arany Iránytű Programról, annak tapasztalatairól, kiegészítve gyerekek valódi történeteivel,  hasznos gyakorlatokkal és néhány útravalóval azok számára, akik még hisznek a segítő küldetésben, akik képesek a szívükkel látni és keresésben vannak. Könyvünket a Carpe diem Alapítvány saját kiadásban, a Kulturális és Innovációs Minisztérium, a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő és a Családbarát Magyarország – „Helyben rendben” támogatásával adta ki A5 méretben, 160 oldal terjedelemben.

Szeretettel ajánljuk mindenkinek!

Olvasóink írták…

„... minduntalan két dolog fogalmazódik meg bennem: az egyik, hogy „de jó lett volna gyerekként ilyen megértő és elfogadó környezetben felnőni”, a másik pedig „de jó lenne most is ilyen környezetben élni”. Szerintem nincs olyan olvasó, akinek ez nem jut eszébe, ezáltal biztos vagyok benne, hogy mindenkit (!) a lelke mélyéig megszólít. Olyan alapigazságot fogalmaztatok meg valós példán keresztül, ami alapvető minden emberi lény számára. Hisz még ma is sokan küzdünk ugyanazokkal a szorongásokkal, mint gyermekként és mind csupán arra vágyunk, hogy figyelemmel meghallgassanak és megértsenek, elfogadjanak minket úgy, ahogy vagyunk. Vagy legalább, hogy önmagunkhoz képesek legyünk így viszonyulni, ha a külvilág nem is. Nagyon ösztönző, hogy kialakítsunk egy hasonló jelent!

… De tényleg. Amit csináltatok, az egyetlen lehetőség – szerintem. Tényleg nincs más, mint mindent kidobni és szívből nekilátni. Újra és újra meg kell születnie ennek a felismerésnek. Nem lehet erre államilag támogatott tanárképzést szervezni – de lehet támogatni és hagyni, hogy aki tudja, hadd csinálja.

Könyvajánlók:

Kerényi Mari: A Szeretet iránytűje (Taní-tani Online)

Bogdán Péter: „A tanulók iskolai sikerességéhez az út – a szíven át vezet” (Új Pedagógiai Szemle)

„Először szabadítsuk fel a gyerekeket a terheik alól” – Modern Iskola, 2024.04.24.

Szeretnél beleolvasni a könyvbe? IDE kattintva megteheted!

Szeretnél belőle egy példányt? Töltsd ki az alábbi űrlapot!

Megrendelés
(A postaköltségünk 2 példányig sima levélként 630 Ft, kérünk, utald át ezt részünkre, ha megkaptad email-ben a visszaigazolást! 😊)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ha úgy érzed, másoknak is hasznosak lehetnek a könyvben leírt gondolatok és támogatnál bennünket abban, hogy tapasztalatainkat minél szélesebb körben megoszthassuk, megteheted ezt egy számodra elfogadható összeg átutalásával. Számlaszámunk: OTP 11736037-20593104-00000000 A közleményben kérlek tüntesd fel: „adomány”. Köszönjük! 🙂 )