Küldetésünk 2

Hiszünk abban, hogy az értelmi fogyatékossággal élő emberek a világunk tanítói. A velük való kommunikáció felemelő és példát mutat nekünk az egymás közötti kommunikációra. Feltétel nélküli szeretetük gyógyító és tanít minket arra, hogyan lehetünk mi is boldogabbak. A velük való kapcsolat és közös munka lehetőséget ad nekünk jobb emberekké válni.

A projektjeinket az ő támogatásukra, az ő jobb megismerésükre és a művészi készségeik, a jó szándékuk és hatalmas szeretetük bemutatására, megosztására és így a világunk gyógyítására szervezzük.   

Az erőszak-, a manipulációmentes kommunikáció és kapcsolat velük a legjobb útmutató a saját gyerekeinkkel, családjainkkal való együttléthez. Természetes módon segít megérezni, megérteni az egyetlen egészséges kapcsolódási formát az embertársainkkal.

Szeretettel kívánjuk ezt mindenkinek megismerni!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha elindítanál egy változást a saját közösségedben, dolgozzunk együtt. A mindennapi tapasztalatainkból merjük azt mondani, lehet-, érdemes megpróbálni máshogyan. Lehet a világunk, a városunk, az otthonunk egy békés, biztonságos, örömteli hely, ahol nem a szorongás és nem a szembenállás jellemzi a mindennapokat.