Aktuális projektjeink

• 2023. január – a Közösségi sport és szabadidő nap szervezésének megkezdése, Adony város felkérése a rendezvény támogatására, az infrastruktúrák biztosítására, időpontok egyeztetése a résztvevőkkel (Felhőjárók Mozdulatszínház Százhalombatta, Tordasi Szivárvány Együttes Tordas, Csengettyű Együttes Érd, ÉFOÉSZ Martonvásár) egyeztetett időpont 2023. május 20.
  • 2022. december – 813 741 Ft.- támogatás a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet, a Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása 2022 program keretében Közösségi sport és szabadidő nap megszervezése – részei tenisz, futball, fitnesz játszópark, drámatréning, szülők tájékoztatása, fellépések a résztvevők által, alkotóház, kiemelt fókusszal a fogyatékkal élők különböző csoportok és a hozzátartozók közösségépítésére
  • 2022. november – Százhalombatta, támogatói est létrehozása, lebonyolítása a Felhőjárók Mozdulatszínház társulat támogatására „Dalok az életről és halálról” címmel
  • 2022. szeptember – 1 346 100 Ft.- támogatás A Kulturális és Innovációs Minisztérium  IFJ-GY-22-A „Helyben rendben” program keretében az „Arany Iránytű Program” – Összefoglaló tanulmány elkészítése és kiadása projektre
  • 2022. ősz – Aziskoláját – második felvonás – az előadásból létrehozott film bemutatása